BEHANDLINGAR

Behandling A-Ö Naprapati erbjuder flera olika behandlingar inom Naprapati, Massage och PT-Träning. Ta gärna en titt på vilken behandling som du behöver.

För att köpa klippkort kontakta:
info.aobehandling@gmail.com 

NAPRAPATI

Naprapati 45 min / 695kr

Naprapati som behandlingsmetod ger snabb hjälp med besvär i muskler och leder men även andra tillstånd som exempelvis: spänningshuvudvärk, tennisarmbåge, ryggskott eller muskelbristning. Tack vare naprapatins många olika behandlingsmetoder kan jag hjälpa dig med de flesta besvär relaterade till rörelse- och stödjeorganen.

Min undersökning och behandling kommer att individanpassas och präglas av ett helhetstänkande där både undersökningsmetodik och diagnostik är inriktade mot att finna orsaken till just dina besvär.

Jag kommer att använda mig utav manuella behandlingsmetoder som exempelvis ledbehandling och massage och kombinera detta med förebyggande eller rehabiliterande träning. Naprapati är en behandlingsmetod som både återställer kroppens funktion och ger patienten möjlighet att förebygga framtida besvär.

Boka här

Funktionsanalys och Idrottsmassage

90 min / 1150kr

I en funktionsanalys utvärderar jag din nuvarande fysiska status. Resultatet kommer visa vilka fysiska egenskaper som behöver vidareutvecklas för att bli smärtfri, eller ta din idrott till nästa nivå.
I behandlingen ingår genomgång av resultatet samt träningsprogram och lämpliga rehabiliteringsövningar.

Behandlingen avslutas med 45 minuter idrottsmassage.

Boka här

PT-TRÄNING

Personlig Träning 60 min / 700kr

Oavsett om du är träningserfaren eller nybörjare så kommer jag att peppa dig genom ett roligt och utvecklande pass som skräddarsytts efter dina mål och behov.

Personlig träning erbjuder en skräddarsydd lösning för dig som vill komma igång eller utvecklas till nästa nivå inom din befintliga träning.

Boka här

PT-Konsultation 30 min/ Kostnadsfri

En PT konsultation innebär ett samtal med en personlig tränare där vi tillsammans går igenom träningserfarenheter, nulägesanalys och diskuterar hur din personliga tränare kan hjälpa dig framåt i din träning.

Boka här

Personlig Träning 10 gånger 600 min / 5500kr

Oavsett om du är träningserfaren eller nybörjare så kommer jag att peppa dig genom ett roligt och utvecklande pass som skräddarsytts efter dina mål och behov.

Personlig träning erbjuder en skräddarsydd lösning för dig som vill komma igång eller utvecklas till nästa nivå inom din befintliga träning.

Rekommendation är att boka tjänsten PT-konsultation först för att se vilket upplägg som passar dig bäst!

Kontakta via mail eller telefon för att boka!
Mail: info.aobehandling@gmail.com
Telefon: +46732295003

Boka här

MASSAGE

Massage 60 min / 795kr

Massage 45 min / 625kr

Som utbildad massageterapeut hjälper jag dig med bland annat muskelspänningar, muskelvärk och spänningshuvudvärk.
Behandlingen anpassas efter dina behov och kan ges i såväl avslappnande syfte eller som behandling av muskelrelaterade besvär.

Massage är ett bra komplement till träning och tävling, framförallt genom dess positiva effekter inom återhämtning.

Boka massage 60 min

Boka massage 45 min

Idrottsmassage 45 min / 625kr

En idrottsmassage eller sports massage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar jag upp de muskler som orsakar besvär.

Idrottsmassage passar dig som motionerar mycket och behöver hjälp med återhämtning efter tuffa träningspass.

Boka här

Gravidmassage 60 min / 795kr

Som utbildad massageterapeut anpassar jag min behandling efter dina behov, hur långt gången du är och vad du tycker känns bäst.

Jag kan hjälpa dig behandla, förbygga och rehabilitera:

Smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke & skuldror.
Foglossning och bäckenproblem.
Gravidischias och smärtor i svanskotan.
Karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter.

Boka här